F.A.Q.

Veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met me op via het contact formulier of breng een bezoek aan de winkel.

Algemeen

Ben je de hele week geopend?

Nee, de winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00. Tussen 12.00 en 13.00 is de winkel een uurtje gesloten vanwege lunch.

 

Kan ik je telefonisch bereiken?

Nee, sinds kort is dat niet meer mogelijk. Gezien ik overdag alles van chocolade maak, ben ik niet in de mogelijkheid om altijd de telefoon op te nemen. Bijvoorbeeld als ik karamel maak of chocolade aan het tempereren ben, kan ik niet stoppen om even de telefoon op te nemen. Wel kun je me een email of een bericht via facebook messenger of instagram sturen. Ik check deze dagelijks en probeer zo snel mogelijk te reageren als het kan.

 

Kun je ook bezorgen?

Nee, ik bezorg geen producten. Mocht je ver weg wonen kan er in overleg gekeken worden om producten te verzenden via pakketdiensten zoals PostNL. Maar gezien de breekbaarheid van mijn producten en het weer zou ik dit niet aanraden.

 

Op welke plaatsen en/of winkels is je chocolade nog meer verkrijgbaar?

Alleen bij mij in de winkel. Ik maak uitsluitend producten voor mijn eigen winkel en mijn producten zijn dan ook alleen bij mij in de winkel verkrijgbaar. 

 

Taartjes

Kan ik ook een grote taart bestellen?

Mocht mijn planning het toe laten, zou dit eventueel kunnen. Dit gaat altijd in overleg. Het is alleen mogelijk om een grote taart te bestellen van de taart die ik die week maak, niet een andere smaak.

Neem voor deze vraag contact met me op.

 

Kan ik de taart invriezen?

Jazeker.

 

Hoe kan ik de taart het beste bewaren?

Bewaar de taart altijd gekoeld en afgesloten in de doos. Neem de taart een tijdje voor het serveren uit de koeling zodat deze op kamertemperatuur kan komen. De taart en smaak komen dan beter tot zijn recht. Snijd de taart met een heet en droog mes.

 

Bonbons

Hoe lang kan ik de bonbons bewaren?

Mijn bonbons zijn een vers product. Ik adviseer het om ze binnen 2 weken op te eten. Dan zijn ze het lekkerst. U kunt ze langer bewaren, maar de kwaliteit zal langzaam achteruit gaan.

 

Moet ik de bonbons in de koelkast bewaren?

Nee, dit is niet nodig, alleen eventueel in de zomermaanden als het warm is. Bewaar de bonbons in een afgesloten verpakking op een droge, koele en donkere plaats. Bij voorkeur een temperatuur tussen de 16 á 18 graden Celsius.